^Επιστροφή επάνω

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

 

Η Ιαπωνική εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή compact αυτοκινήτων και είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα και αξιοπιστία των αυτοκινήτων της όπως τα Daihatsu Terios, Cuore, Charade, Sirion, που έχουν πιστούς φίλους σ' όλο τον κόσμο και την Ελλάδα.

 

Terios
Το πιό ευέλικτο compact 4X4, με μόνιμη τετρακίνηση, κλείδωμα κεντρικού διαφορικού 50-50, που πηγαίνει παντού με άνεση και στυλ! 
 
 
Sirion
Η νέα σειρά Sirion εξοπλίζεται με κινητήρες, 1.0 - 70HP, 1.3 - 92HP. Οι νέοι κινητήρες με συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό στις βαλβίδες, DVVT, και αξιόπιστα μέρη εισαγωγής οξυγόνου, παράγουν πλούσια ροπή από χαμηλές έως μεσαίες στροφές. Προσφέρουν στην οδήγηση θαυμάσια επιτάχυνση και ευελιξία μέσα στην πόλη όπου απαιτούνται συχνές στάσεις και εκκινήσεις. 
 
Η νέα σειρά SIRION εξοπλίζεται με τον έξυπνο καταλύτη της DAIHATSU.
 
 
Cuore
Το καλύτερο μικρό. Κορυφαίο επίπεδο χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου για βενζινοκινητήρα σε συνδυασμό με χαμηλούς ρύπους χάρις στην εφαρμογή εξελιγμένης τεχνολογίας από την Daihatsu. Κατανάλωση : 4.4l /100 km CO2 : 104 gr/Km
 
Charade
Το DAIHATSU CHARADE ενσωματώνει μεγάλες ιδέες σε μικρές διαστάσεις.To έξυπνο αυτοκίνητο πόλης.
 
Το DAIHATSU CHARADE ενσωματώνει μεγάλες ιδέες σε μικρές διαστάσεις. Συνδυάζει μεγάλη ευελιξία, μικρή ακτίνα στροφής, μεγάλη δύναμη και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση.

 

 

 

 

PICK UP 4X2 KAI 4X4 Single Cab, Double Cab
 
Περισσότερη ιπποδύναμη με λιγότερα κυβικά, χαμη­λότερη κατανάλωση και ρύποι. Με τον δεκαεξαβάλβιδο νέο κινητήρα Turbo-Diesel, 2.2 λίτρα common-rail τύπου m-Hawk! Άμεσου ψεκασμού Bosch δεύτερης γενιάς. Νέος σχεδιασμός μπρο­στά, νέα εμφάνιση με ελκυστικό εξοπλισμό.
 
Ο νέos Turbo -Diesel κινητήρας τύπου m- Hawk σχε­διάστηκε και εξελίχθηκε από τον Αυστριακό οίκο AVL, απ όπου πήρε και το όνομα του. Με τη χρήση common rail Bosch δεύτερης γενιάς άμεσου ψεκασμού και τους σωληνοειδείς εγχυτήρες ο κινητήρας των 2200 cc αποδίδει 116ΗΡ/4000 rpm, υψηλή ροπή από χαμηλές στροφές, 273Nm/1800 rpm έως 2800rpm και ταυτόχρονα περιορίζει τη κατανάλωση και τους ρύπους.
          
Οι καινοτομίες και τεχνολογικές βελτιώσεις, ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας, οδή­γησαν στην κατασκευή σκληροτράχηλων Pick-up που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του επαγγελματία.
 
Κινούνται άνετα και με ασφάλεια παντού, ανεξάρτητα από την μορφολογία του εδά­φους και είναι τα πιο κατάλληλα για τις πιο δύσκολες συνθήκες off road, με τη βοήθεια του μπλοκέ διαφορικού που προφέρεται στάνταρτ σε όλες τις εκδόσεις.
 
 - Γωνία προσέγγισης 36 μοίρες
 - Γωνία διαφυγής 21 μοίρες
 - Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος 210 mm
 
Η νέα γενιά Mahindra Goa m-HawK 2.2 CRDe, δυτικής τεχνολογίας, κατασκευάζεται από τον Ινδικό βιομηχανικό Όμιλο Mahindra που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με εξαγωγές σε περισσότερες από 35 χώρες.
 
Διαστάσεις χώρου φόρτωσης Μονή καμπίνα (2θυρο) Διπλή Καμπίνα (4θυρο)
Μήκος mm 2.294 1.489
Πλάτος mm 1.520 1.520
Βάθος mm 550 550
 
Ωφέλιμο φορτίο
Μονή καμπίνα   (2θυρο)      1190kg 4X2     1130kg 4X2
Διπλή Καμπίνα (4θυρο)       1090kg 4X4     1030kg 4X4  
 
Όγκος φορτίου 19,18m3 , με τη βαθύτερη καρότσα στην κατηγορία 550mm
 
 
 
 
Copyright © 2013. ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε.  Rights Reserved.