^Επιστροφή επάνω

Μετατρέψτε το αυτοκίνητο σας σε υγραέριο και κερδίστε από τα πλεονεκτήματα του όπως μεγάλη οικονομία,μακροζωία του κινητήρα, λιγότερη ρύπανση στο περιβάλλον.

 

Τα πλεονεκτήματα:
 
Μεγάλη Οικονομία: 40%  φθηνότερο καύσιμο από την τιμή της Βενζίνης.
 
Τα ίδια χιλιόμετρα:  Εάν κάποιο όχημα απαιτεί 10 lit/100km με τη βενζίνη, με το υγραέριο απαιτεί έως 10% παραπάνω.
 
Μακροζωία του κινητήρα και του καταλύτη λόγω της τέλειας καύσης που επιτυγχάνεται με το υγραέριο, δεν διαβρώνονται τα μέταλλα του κινητήρα, καθώς το υγραέριο δεν περιέχει πρόσθετα όπως η βενζίνη και δεν παρουσιάζονται ανθρακούχα υπολείμματα.
 
Επιδόσεις : Η σύγχρονη τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης εξασφαλίζει ίδιες επιδόσεις του κινητήρα με την χρήση βενζίνης (ιπποδύναμη, επιταχύνσεις, τελική ταχύτητα).
 
Ασφάλεια: Η πίεση του υγραερίου στο ρεζερβουάρ είναι 2-3 ατμόσφαιρες ενώ οι προδιαγραφές των δεξαμενών είναι 30 ατμόσφαιρες. Πέραν των απαραίτητων πιστοποιήσεων των δεξαμενών, η ασφάλεια επιτυγχάνεται με:
 
Ασφαλιστικό Υπερβολικής Πίεσης
Αντεπίστροφη Βαλβίδα
Δύο (2) Ηλεκτροβαλβίδες
Βαλβίδα Υπερβολικής Ροής
Αεροστεγές Περικάλυμμα,
τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία.
 
Επίσημα Crash Test, αποδεικνύουν πως σε οποιαδήποτε περίπτωση σύγκρουσης, φωτιάς ή ανατροπής του οχήματος, η εγκατάσταση του υγραερίου παραμένει ανέπαφη, διασφαλίζοντας το υγραέριο.
 
Μεγαλύτερη αυτονομία: Mε την υγραεριοκίνηση έχετε πλέον 2 ρεζερβουάρ καυσίμων (υγραέριο + βενζίνη). Εξασφαλίζετε, επομένως, μεγαλύτερη αυτονομία στις μετακινήσεις σας.
 
Καθαρότερο περιβάλλον: H υγραεριοκίνηση είναι η φιλικότερη προς το περιβάλλον μορφή κίνησης. Λόγω της τέλειας καύσης του υγραερίου, οι εκπομπές ρύπων είναι σχεδόν μηδενικές.
 
Τοποθετείται σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.
 

 

 

Copyright © 2013. ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε.  Rights Reserved.